Gratis Geld Winnen

Gratis €5 bingobonus tot €100 op je eerste storting

Bingo bonus

Informatie: Bingocams.com is de enige Nederlandse bingowebsite waar je bingo speelt met je webcam. Je kunt zelfs winnen met je webcam. Als jij je bingo Win Moment opneemt en op Bingocams.nl plaatst, maak je kans op 1000 euro. Daarnaast organiseert Bingocams bingo toernooien en geeft royale speel bonussen weg. Wie een account aanmaakt ontvangt meteen gratis 5 euro startbonus. Stort je een bedrag om mee te spelen dan ontvang je 200% welkomstbonus tot 100 euro en dan heb je nog de gratis mystery bonus die kan varieren van 25 euro tot wel 20.000 euro. De gratis mystery bonus ontvang je door spelerpunten te verzamelen. Wil je meer weten over Bingocams en de gratis bingo bonus?

KLIK HIER : Bingocams - 5 euro gratis speelbonus en ontvang 100% op je eerste storting tot 100 euro

Waarom is het op dit moment niet mogelijk om Bingo te spelen in Nederland?

Bonus Geld Spel

De Nederlandse Kansspelautoriteit hebben besloten dat er voorlopig niet voor geld gespeeld mag worden op diverse spelletjes websites zoals die van Bingo. Het is dus erg moeilijk om legaal Bingo te spelen en zeker niet in de Nederlanse taal. Vorig jaar in juni 2017 heeft de KSA besloten om de regels aan te scherpen voor buitenlandse Bingo aanbieders die graag in Nederland willen opereren.

Dit betekende dat als je nog in de toekomst een bonafide spelletjes aanbieder wilde zijn in Nederland. Dat aanbieders zich moesten houden aan de nieuwe aangescherpte regels tot de nieuwe Wet Kansspelen op Afstand is aangenomen door de eerste kamer. Wie zich tot die tijd niet een de regels houdt kan dus zijn vergunning straks mislopen.

Hoe kan ik als Nederlander toch spelen? Ben je Nederlandse speler woonachtig in het buitenland. Dan kun je al naar gelang de wetgeving van het land waarin je verblijft een gokje wagen. Ben je woonachtig in Nederland. Dan adviseren wij je tot de speelwet is aangenomen. Alleen gebruik te maken van Free Rooms waar je zonder inleg bingo kunt spelen en ook geen geld kunt winnen.

Ik wil toch spelletjes spelen en prijzen winnen? Een van de geld spelletjes website waar je kunt spelen is b.v. Gembly. Hier kun je via het Gembly Tournament Games andere spelers online uitdagen om heel veel leuke geld spellen te spelen. De beste wint de prijzenpot die is ingelegd. Op gembly vind je actiespellen, bordspellen, kaartspellen en puzzelspellen. Ook ontvang je bonus. Leg je b.v. 10 euro in de eerste keer. Dan wordt dit verhoogd tot 15 euro. Je ontvangt dus een 50% bonus.

Ook ontvang je tickets na elk spel dat je gratis speelt. Deze tickets kun je weer inzetten bij Gembly Loterijen waarmee je weer geld prijzen kunt winnen. Bijvoorbeeld 5000 Gembly Gems heeft een waarde van 4,99 Euro. Hiermee kun je de jackpot winnen of tegenstanders in een tournament uitdagen.

Het leuke van Gembly is. Dat je alle spellen onbeperkt gratis kunt spelen. Nadeel is dat je er dan geen geld prijzen mee kunt winnen. Wil je gaan voor een geldbedrag dan kun je een klein bedrag storten en kijken of je voldoende gratis geoefend hebt om van andere gamers te winnen.
Zin om te Spelen? Ga naar [Gembly.nl]