Met spelletjes en Prijsvragen

Gratis Geld Winnen

Bingo speeltegoed

Informatie over Bingo spelletjes spelen in Nederland.

De Nederlandse Kansspelautoriteit hebben besloten dat er voorlopig niet voor geld gespeeld mag worden op diverse spelletjes websites die Bingo aanbieden. Het is dus erg moeilijk om legaal Bingo te spelen en zeker niet in de Nederlandse taal. Vorig jaar in juni 2017 heeft de KSA besloten om de regels aan te scherpen voor buitenlandse Bingo aanbieders die graag in Nederland willen opereren.

Waarom kun je op dit moment geen Bingo spelen in Nederland?

Wat betekent dit voor jou als speler? Dit betekend dat als een kansspelletjes site nog in de toekomst een bonafide kansspelaanbieder wilde zijn in Nederland. Dat aanbieders zich moesten houden aan de nieuwe aangescherpte regels tot de nieuwe Wet Kansspelen op Afstand is aangenomen door de eerste kamer. Wie zich tot die tijd niet een de regels houdt kan dus zijn vergunning straks mislopen waardoor zij niet op de Nederlandse markt kunnen opereren als de wet er doorheen is. Daarom kan jij op dit moment niet spelen bij deze spelaanbieders. Tot de Wet Kansspelen op Afstand een feit is.

Hoe kan ik als Nederlander toch spelen?

Ben je Nederlandse speler woonachtig in het buitenland. Dan kun je al naar gelang de wetgeving van het land waarin je verblijft een gokje wagen. Ben je woonachtig in Nederland. Dan adviseren wij je tot de speelwet is aangenomen. Alleen gebruik te maken van Free Rooms waar je zonder inleg bingo kunt spelen en ook geen geld kunt winnen. Echter hieronder geven we je nog een aantal alternatieven en tips die je zou kunnen opvolgen tot dat moment.Informatie over Bingocams.

Let op! Hier mag je alleen spelen als je niet in Nederland woont. Bingocams.com is de enige Nederlandse bingowebsite waar je bingo speelt met je webcam. Je kunt zelfs winnen met je webcam. Als jij je bingo Win Moment opneemt en op Bingocams.nl plaatst, maak je kans op 1000 euro. Daarnaast organiseert Bingocams bingo toernooien en geeft royale speel bonussen weg.

Wie een account aanmaakt ontvangt meteen gratis 5 euro startbonus. Stort je een bedrag om mee te spelen dan ontvang je 200% welkomstbonus tot 100 euro en dan heb je nog de gratis mystery bonus die kan variëren van 25 euro tot wel 20.000 euro. De gratis mystery bonus ontvang je door spelerspunten te verzamelen. Wil je meer weten over Bingocams en de gratis bingo tegoed?


Kroon Casino

Speel Postcode Loterij Bingo op TV.

Speel legaal bingo via de Postcode Loterij. Als je toch graag bingo speelt en het leuk vindt om dit samen met heel Nederland te doen. En een stukje interactie mist dat het extra spannend maakt. Dan is de Postcode Bingo wellicht iets voor jou. 2 keer per jaar wordt de Postcode Loterij Bingo georganiseerd. Gelijk met de uitzendingen van Miljoenenjacht op RTL. Je kunt deelnemen met 5 gratis bingokaarten die bij je lidmaatschap horen. Elke bingokaart vertegenwoordigd deelname aan een Miljoenenjacht show. Als je meedoet maak je kans op vette prijzen.