Win geld Eazegames

Gratis Geld Winnen

Geld winnen spelletjes Eazegames

Geld winnen online spelletjes Eazegames

Eazegames is een superleuk gameplatform waar je handig en rap voor moet zijn. Als je hier spellen speelt dan gaat het om de kunst van het spelen en niet om mazzel. Waar veel online games afhankelijk zijn van geluk. Is dat bij Eazegames niet zo. Jij beslist zelf of het je lukt te winnen of niet.

Win geld met vaardigheidsspelletjes

Je eigen bekwaamheid in het spel bepaald of je wint of verliest. Het mooie van Eazegames is dat je eindeloos kunt trainen en speelroutine tot in de finesse kunt perfectioneren. Hierdoor nemen je kans op online geld winnen toe. Want jij besluit wanneer je klaar bent voor een echte battle waarmee je geld kunt verdienen.Eazegames geld winnen online banner

Gratis bonus 100% tot 60 euro

Op Eazegames kan je gratis spelletjes spelen. Het zijn behendigheidsspellen waar je in kan oefenen om beter te worden. Je bent dus niet afhankelijk van voorspoed. Maar je wint wanneer jij de beste en de snelste bent in een spel. Je kunt alle geld spelletjes eindeloos oefenen en wil je spelen voor geld dan kan je een bedrag storten dat past bij je budget.

Stort €30 en krijg €30 extra bonus

Stort jij tot 30 euro dan krijg je van Eazegames 100% extra speelgeld erbij en maken zij er 60 euro van. Het maximale dat je per keer kunt storten is 90 euro.

Bonus die je kunt krijgen

 • Gratis bonus van 100% tot 60 euro
 • Inleg tussen de 5 euro en 90 euro
 • €10 = €20 - €20 = €40 - €30 = €60

Hoe werkt Eazegames?

Op de voorpagina van Eazegames staan een twaalftal spellen. Deze spellen vragen bedrevenheid en bekwaamheid. Je moet dus echt goed zijn wil je kans maken. De 12 spellen kan je allen eeuwig reperteren tot je ze helemaal snapt. Je moet hierbij denken aan bijvoorbeeld boogschieten waarbij je een behoorlijk goede techniek nodig heb wil je raak schieten. Belangrijk is te weten dat alle spelletjes dus een bepaalde techniek vragen. Je technische talenten zijn dan ook een pre om de games te winnen.

Kan je geld winnen op Eazegames?

Ja. Op Eazegames win je online geld. Maar voordat jij jezelf rijk rekent moet je hier wel eerst wat voor doen. Misschien ben je meteen een multitalent en game jij je constant naar triomf en profijt. Maar als je dat nog niet helemaal doorhebt. Dan kan je beter eerst voor punten spelen totdat je de tactiek die benodigd is snapt. Ben jij eenmaal gedreven in de aangeboden games? Dan kan je cash gaan storten op je account en kan je testen of je inderdaad geroutineerder bent dan je tegenstander.

Kan je met je bonus geld winnen?

Ja. Elke keer dat je meedoet gaat 90% echt geld en 10% bonusgeld in de pot. Win je de prijzenpot dan incaseer je dus echt geld terug. Inclusief de 10% bonusinleg. Maar hoe werkt dat dan? Nou je moet voldoende potjes winnen om een ratio te blijven houden op je account van 10% bonusgeld en 90% eigen geld. Dat is logisch ook daar je de pot wint van de inleggen van de deelnemers.

Zonder eigen inleg kan je dus geen echt geld winnen. De bonus dekt tot 30% het instapgeld voor een spel en anders moet je bijstorten. Wil je de bonus uitgekeerd krijgen dan moet je eerst flink wat winnen. De bonus mag je niet opnemen. Doe je dat wel dan raak jij je speelbonus kwijt.

Is Eazegames betrouwbaar?

Ja. Eazegames valt niet onder de kansspelwetgeving. Daar er geen kansen bij komen kijken. Het zijn echt op skills based money-games. Hier gelden andere regels voor waar Eazegames allemaal aan voldoet. Je speelt hier dus veilig vaardigheidsspellen en de uitbetalingen kan je gewoon op rekenen. Al duurt het wel 5 werkdagen voordat je iets uitbetaald krijgt. Echter betalen de uitkeringen zich meestal binnen 1-2 dagen uit.

Hoe stort je geld op Eazegames?

Geld inleggen is vrij simpel. Je klikt op je account en daar zie je al een regel "Voeg geld aan je account". Klik daarop en vul je gegevens in en uit welk land je komt. Daarna vul je het bedrag in tot aan 90 euro en minimaal 5 euro en je kiest je betaalvorm. Je kunt met heel veel betaalmiddelen betalen. Hieronder staan de betaalvormen.

 1. iDEAL
 2. Apple Pay
 3. Bancontact
 4. Creditkaart
 5. PaySafeCard
 6. Giropay
 7. Sofort

Hoe start je met spelen?

Kies een spel uit

Spellen Eazegames overzicht

Welk spel je uitkiest is geheel afhankelijk van jouw behendigheid. Want elk spel vraagt zijn eigen tactiek. Je hebt de keuze uit de onderstaande vaardigheidspellen.

 • Solitair: hierbij speel je zo snel als je kan de speelkaarten op.
 • Bubble shooter: schiet zo snel als mogelijk is gekleurde balletjes weg.
 • Sudoku: hoe spoedig ben jij met oplossen van de Sudoku?
 • Block puzzle: hoe scherp ben jij met tetris.
 • Airport bingo: moet je razendsnel de getallen wegstrepen.
 • 21 treasure: voor dit spel moet je supersnel kunnen rekenen tot 21.
 • Match 3: speel gelijkwaardig fruit weg zo rap als je kan.
 • One Tap: wie klikt het vlotst dicht in het centrum.
 • 9 ball pool: speel gauw alle biljartballen in de pockets.
 • Bowling champion: gooi het allersnelst de kegels om.
 • Archery: hier kan je boogschieten. Schiet in de roos.
 • Free Kick shooter: schop als de bliksem de bal in het doel .

Hoe start je een vaardigheidsspel?

Speluitleg Eazegames spel starten

Starten met een vaardigheidsspel is super ongecompliceerd. Kies het game dat je wilt spelen en je komt in een overzicht van inzetten. Bovenaan staat de oefenversie. Die speel je voor punten. Daaronder staat een lijst van inzetten. Deze beginnen meestal van €1,20 tot €6,-. De te winnen geldprijzen staan erbij. Heb jij een duel gekozen dan wordt er een tegenstander bijgezocht. is die gevonden dan start de wedstrijd tussen jullie. Wie het spel spoedig en vaardig speelt wint.


Eazepoints

Je hoeft geen Einstein te zijn om te starten. Je moet wel heel behendig en bedreven zijn. Maar hierin kan jij jezelf bekwamen door voor Eazepoints te spelen in het allerbegin. Lees ook voor je begint de spelregels deze vind je in het begin van elk spel bovenaan bij 'Regels'. Verder ontvang je tips en truks via mail voor elke spelletje. Neem die door en ten harte.

Hoe krijg je uitbetaald op Eazegames?

Eazegames uitbetaling aanvragen

Heb jij de online spelletjes onder controle dan kan je de gewonnen geldprijzen laten uitbetalen. Dit is ook vrij eenvoudig. Ga naar de linkerkant bovenin en klik op het streepjes icoon. Je ziet dan een uitklapbox waar ook het woord "Instellingen" staat. Klik daarop, kies "Geldopname" en vul je bankgegevens in. Binnen 5 werkdagen ontvang jij je uitkering. Maar meestal gebeurt dit dus binnen 1 of 2 werkdagen.

Heeft Eazegames een klantenservice?

Eazegames klantenservice

Ja er is een soort van helpcentrum waar veel gestelde vragen worden beantwoord. Wij vinden het erg overzichtelijk en er wordt goed verwezen naar hoe de website en alles werkt. Er staat een telefoonnummer op de website. Maar of je dit kan bellen voor de klantenservice staat er niet bij. Maar het telefoonummer "0031202146052" staat er niet voor niks. Dus je kan het altijd proberen.

Vraag en antwoord FAQ

Echter het meeste contact loopt via een vragenformulier op de website onder het kopje "Help Centrum". Hier kan je een probleemgeval voorleggen. Je kiest het soort probleem en vult dit aan met extra informatie. Binnen enkele dagen krijg jij een antwoord retour van Eazegames of zij lossen de problemen op.Eazegames geld winnen online banner

Meer gratis geld winacties

Geld winnen met Klaverjassen


Meer gratis geld winacties

Geld winnen op Gameduell