Met spelletjes en Prijsvragen

Gratis Geld Winnen

Geld winnen spelletjes Gameduell

Geld winnen spelletjes Gameduell

Gameduell is een platform waar je geld spelletjes kunt spelen tegen echte tegenstanders waarbij je speelt voor echte geld prijzen. Je speelt kaartspelletjes, actiespellen of puzzelspellen waarmee je geld kunt winnen. Je speelt spellen voor de prijzenpot zoals Klaverjassen, Hartenjagen of Solitair. Het aanbod van kaartspellen die je voor geld kunt spelen en waarmee je ook geld kunt winnen is dan ook zeer groot.Gameduell geld winnen banner

Ontvang gratis 10 euro speelbonus

Wanneer jij je aanmeldt op Gameduell dan krijg je gratis 10 euro speelbonus als welkomstcadeau. Met deze bonus kun je alle spellen uitproberen die je leuk vindt en spelen tegen echte tegenstanders. Je kunt er geen geld mee winnen. Geld winnen doe je pas als je zelf een bedrag stort in de spelersaccount. Maar voor de 10 euro bonus kun je toch wat spelletjes zonder dat je ook geld verliest uitproberen. Zo kan je kosteloos bekijken welk spel je goed bent of wel geld spel je het liefste speelt.

Hoe werkt Gameduell?

Wanneer jij je registreert bij Gameduell start je meteen met 10 euro gratis speelgeld. Registreer jij ook je mailadres en ga je akkoord met nieuwsbrieven ontvangen krijg je nog eens 5 euro hierboven op. Voor het lid worden van de nieuwsbrief krijg je €0,50 bijgeschreven. Totaal kan je starten met €15,50 aan speelgeld.

Kan je geld winnen op Gameduell?

Ja. Op Gameduell kan je geld winnen maar daarvoor stort je eigen geld of je wordt winstspeler met eigen geld. Het geld dat je wint met eigen geld dat kan je wel weer gebruiken om geld te winnen. Stel je stort 10 euro, je wint 10 euro. Dan staat er 20 euro in je speeltegoed. Dit geld kan je opnemen of je kunt er voor doorspelen en hopen dat je nog meer wint.

Kan je met je bonus geld winnen?

Nee. Op Gameduell kan je geen geld winnen met je bonus. Dat eigenlijk ook logisch is als je kijkt hoe de speelstructuur is. Want iedere deelnemer of speler stopt iets in de prijzenpot en daarna spelen twee of meerdere tegenstanders een spelronde waarna de winnaar de prijzenpot wint. Het te winnen geld wordt dat ook gecreëerd door andere spelers in een prijzenpot. Ongeveer zoals je dat thuis ook speelt als je met een prijzenpot speelt.

Is Gameduell betrouwbaar?

Ja. Gameduell heeft alle licenties en is legaal. Je speelt hier dus legale spelletjes. Waarom speel je legale spelletjes? Omdat de aangeboden spellen een bepaalde vorm van behendigheid in zich houden of je d.m.v. de regels goed te kennen het spel zou kunnen winnen of beïnvloeden en daarnaast dat je tegen tegenstanders speelt en niet tegen software. Waardoor er heel andere winstkansen ontstaan, dan bijvoorbeeld spelen in een casino. Dit maakt dat het niet onder de Ksa-gokwet valt. Je wint ook geen geld van Gameduell, want je wint het geld van andere deelnemers. Waar een fee voor wordt betaald aan Gameduell om te kunnen spelen. Soort van tafel- of deelnemersgeld.

Hoe stort je geld op Gameduell?

Wanneer je geld stort krijg je meer functionaliteit ook kan je meedoen aan meer spellen en je inzet verhogen in de prijzenpot. Natuurlijk kan je dan ook geld gaan winnen. Geld storten kan vanaf €10 met een maximum van €50. Alle gebruikte betaalmiddelen storten direct geld in je speelaccount. Met uitzondering van de bankoverschrijving. Deze duurt een paar uur tot enkele dagen. Word je winstspeler dan wordt je bedrag met 25% extra speelgeld verhoogd.

  1. iDEAL
  2. Paypal
  3. Bankoverschrijving
  4. Creditkaart
  5. PaySafeCard
  6. Skrill

Hoe begin je met spelen?

Kies een spel uit

Gameduell geld winnen banner

Wij hebben voor het gemak Klaverjassen uitgekozen. Hierbij is het erg belangrijk dat je wel de spelregels goed kent voordat je gaat spelen. Anders is de kans dat je verliest bijna 100% zeker. Ken je een spel nog niet zo goed gebruik dan je bonus om flink te oefenen.

Start een spel of een tafel

Gameduell uitleg tafel opstellen

Zoals je kunt zien hier op het bovenstaande plaatje kan je kiezen voor al een aangemaakte tafel door een andere medespeler. Is de inzet je te hoog of je hebt al eens tegen deze speler gespeeld. Dan staat het je vrij een eigen speeltafel te starten. Dit kan met de button "tafel opstellen" wanneer je daarop klikt kan je zelf bepalen hoe je wilt spelen. Met hoeveel mensen je wilt spelen en ook je inzet kan je bepalen. Voor hogere inzetten dien je een winstspeler te zijn.


Gameduell uitleg opzet tafel

Zie je geen button "tafel opstellen" Dan zie je vast wel in het overzicht een lege tafel waar jij je voor kunt aanmelden. Meestal met de laagst mogelijke inzet of met een pulldown menu waarmee je de inzet kan aanpassen.

Wat kan je spelen op Gameduell?

Op Gameduell vind je heel veel kaartspelletjes. Ook andere behendigheidsspelletjes Bubble Speed, Ballon Blast, Jungle Jewels en Potion Panic kan je spelen. Sommige spellen moet je goed nadenken zoals Mahjong en Professor muis. De spellen op Gameduell zijn als volgt onderverdeeld.


  1. Actiespellen : Space trip, Fossil Fever, Dragon click, Polar Star, enz.
  2. Denkspellen : professor muis een soort scrabble.
  3. Kaartspellen : Klaverjassen, Rummi, Pesten en Patience.
  4. Bordspellen : Backgammon en Okey.

Al deze spellen speel je tegen echte tegenstanders. Ook in een proefduel. Na afloop zie je tegen wie je gespeeld hebt en eventueel kan je die persoon toevoegen aan je vrienden. Het land waar deze vandaan komt staat er ook bij. Leuk als je internationale online vrienden wilt maken.

Hoe krijg je uitbetaald op Gameduell?

Gameduell uitbetaling aanvragen

Bij het tabblad bovenaan "mijn GameDuell" kan je gemaakte winst laten uitbetalen. De winst die je maakt met eigen gestort geld wordt dan uitgekeerd. De winst die je maakt met de bonus is om gratis spellen te spelen en niet om geld te winnen. Wanneer je een uitbetaling aanvraagt moet je er rekening mee houden dan er een fee van 1 euro per betaling wordt gevraagd. Je moet dus je winst afwegen tegen de extra kosten die Gameduell hiervoor in rekening brengt.

Hoe krijg je hulp van de klantenservice?

Gameduell klantenservice

De bereikbaarheid van de klantenservice laat een beetje te wensen over. Er is geen telefoonnummer dat je kunt bellen. En de enige manier om je vragen te stellen is per mail. Hiervoor heb je de beschikking over een contactformulier. Dat je vindt bij het tabblad "Info en Help" onder het kopje "Klantenservice en Contact".

Vraag en antwoord FAQ overzicht

Hoewel het contact met Gameduell dan beperkt is. Is er wel een enorme FAQ met antwoorden op de meestgestelde vragen. Voordat je gaat mailen kijk dan ook eerst of de vraag die je hebt hier tussen staat. Meestal is jouw vraag niet zo afwijkend als vragen die nog meer worden gesteld door bezoekers van Gameduell.Gameduell geld winnen banner

Meer gratis geld prijsvragen

Geld winnen met Klaverjassen


Meer gratis geld prijsvragen

Win 25 euro cash geld